Stil de viata

8

ÎnGrădinaTa cauți să creezi un spațiu personal care să te bucure de fiecare dată când îl admiri cum revine la viață primăvara, care te îmbie cu aromele lui în după amiezile leneșe de primăvară sau își oferă refugiul de care ai nevoie pentru a scăpa de năpasta caniculei care mistuie jungla urbană, îi încinge betoanele și face aerul irespirabil. Grădina este locul în care găsești liniștea și relaxarea chiar și în mijlocul agitației marilor orașe. Aici scapi de traficul infernal și de poluare, respiri un aer curat, ai oaza ta de verdeață.

Fie că o ai în spatele casei, pe terasa localului preferat sau în parcurile din oraș, ÎnGrădinaTa trebuie să te simți perfect, să-ți reîncarci bateriile pentru noile provocări pe care le vei avea de înfruntat. Indiferent de unde se află această grădină, ea îți poate influența stilul de viață prin proprietățile speciale ale plantelor. Grădina este un izvor de viață, un spațiu natural dinamic în care domină calmul, tihna, unde timpul pare să fi stat în loc pentru a te lăsa să te bucuri din plin de natură.

Intervin, atunci când îmi soliciți acest lucru, pentru a întreține și pentru a optimiza acest spațiu în funcție de condițiile specifice impuse de fiecare proiect în parte, dar nu mă abat de la calea naturală de creștere și întreținere a plantelor. Nu schimb regulile după care plantele se armonizează pentru a oferi acea atmosferă unică în grădină, ci doar mă asigur să fie întrunite toate condițiile pentru a se obține efectele dorite.

Grădina, colțul de natură la care ar trebui să ai acces zilnic face parte dintr-un stil de viață sănătos, alături de alimentație și mișcare. De fapt, grădina poate fi și un spațiu pentru sport și mișcare, un spațiu dinamic de relaxare.