Irigații profesionale

3

O instalație de irigații bine pusă la punct, programată după un grafic atent studiat poate determina decisiv starea de sănătate a unei grădini. De aceea recomandăm clienților noștri care apelează la serviciul de amenajare grădini să se gândească și la alternative unei astfel de instalații pentru irigații.

Chiar dacă o astfel de instalație presupune niște costuri inițiale suplimentare, acesta vor fi amortizate pe termen mediu prin automatizarea unei părți importante a întreținerii grădinii. În plus, păstrarea sănătății plantelor presupune cheltuieli mai reduse cu eventualele tratamente sau înlocuiri pe care vei fi nevoit să le faci. Instalațiile de irigații pot fi adaptate în funcție de nevoi, astfel încât să facă față unor grădini rezidențiale private sau unor spații verzi de mari întinderi cum ar fi parcurile publice sau parcurile industriale.

Odată instalat, sistemul va putea fi programat în funcție de nevoile plantelor din grădină și de condițiile atmosferice. El va funcționa automat și nu va trebui supravegheat.

Domnu’ Trandafir

P.S. Contactează-mă și hai să concepem un sistem de irigații eficient pentru grădina ta!

Formular de contact

 

Verificare