ÎnGrădinaTa, acasă, în propriul colț de natură

Bun venit!

Te salut iubitor de natură!

Sunt Domnu’ Trandafir, grădinar din tată-n fiu, iar pentru a-ți putea oferi bucuria unui colț de natură special în curtea ta, am inițiat proiectul ÎnGrădinaTa, proiect în care am investit experiența și cunoștințele mele în materie de grădinărit.

Să mă cunoaștii mai bine înainte de a lucra împreună, ar trebui să-ți spun că, pe lângă pasiunea pentru meserie moștenită în familie, am învățat mult, m-am specializat permanent pentru a amenaja grădini cu totul deosebite, în care plantele să creeze o atmosferă specială. Fiecare grădină trebuie să se potrivească personalității beneficiarului, așa că am aprofundat și elemente de psihologia plantelor și a culorilor astfel încât să ofer fiecărei grădini un aer personal, o valoare specifică pentru beneficiar.

Niciuna dintre grădinile pe care le amenajez nu este la fel. Întotdeauna ÎnGrădinaTa voi aplica tehnicile și voi sugera plantele pe care le consider potrivite atât din perspectiva spațiului, a solului, cât și din perspectiva personalități tale și a familiei tale. Bineînțeles, înainte de orice vom discuta în detaliu despre proiect și nu ne vom apuca de treabă până când nu am pus la punct toate amânuntele. Vrem o amenajare de calitate ÎnGrădinaTa, așa că vom parcurge toți pașii pentru a ajunge la acest rezultat.

Despre experiența mea, nu că aș vrea să mă laud, dar m-am plimbat prin cele mai frumoase grădini ale lumii, de la cele englezești cu un gazon impresionant, la cele vieneze sau franțuzești. Din plimbările mele, am „furat” din secretele grădinarilor de la curțile regale și sunt gata să le aplic ÎnGrădinaTa, unde vrei și meriți o amenajare de excepție.

Da, în călătoriile mele m-am specializat în proiectarea spațiilor verzi, dar și în cele mai noi tehnici care se aplică în faza de execuție. Mai mult, îmi place să cred că am un spirit creativ care mă ajută să-ți propun soluții arhitecturale și tehnice deosebite, soluții prin care ofer un plus de valoare lucrării de amenajare din grădina ta.

Nu te sfii să mă contactezi și hai să discutăm despre cum putem transforma spațiul verde din spatele casei ÎnGrădinaTa.

Până data viitoare, iubitorule de natură, mă înclin,

Domnu’ Trandafir